SC NIKITAS SRL (producător Edesia) face toate eforturile pentru a vă oferi cele mai bune condiții de livrare și pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertente în cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Timpul mediu de procesare și expediere al tuturor comenzilor de pe site este de 1-2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stoc. Descoperă ce condiții de livrare avem!

 

Comanda minimă și procesarea comenzii 

Comanda minimă este de 4 borcane de 980g, respectiv 6 borcane 500g. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe, în cazul în care vor exista, vor fi trecute separat.

Livrările se realizează de luni până vineri, prin curierat rapid (Nemoexpress, Sameday și Pallex). Comenzile plasate vineri, sâmbătă și duminică sunt procesate și pregătite pentru livrare începând cu ziua de luni.

Pentru comenzile ce trebuie livrate în Iași și în zona Metropolitană, transportul este gratuit, fiind realizat în regim propriu.

Pentru comenzile la nivelul țării ce depășesc 800 de lei, transportul este gratuit. Pentru comenzile care nu întrunesc această condiție, taxa de livrare este de 30 de lei.

 

Detalii despre condiții de livrare

 
Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și SC NIKITAS SRL și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că SC NIKITAS SRL se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica preturile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

SC NIKITAS SRL folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor. 

Meniu principal