edesia.ro-logo

Din 1994, încântăm clienții cu produse și gusturi dulci autentice și servicii ireproșabile.

Povestea Edesia se scrie de mai bine de două decenii, iar noi suntem încântați pentru fiecare capitol căruia i-am dat culoare. Despre noi îți putem spune că în prezent, producem și distribuim la nivel național și internațional, produse alimentare de o calitate superioară.

Ne dorim să răspundem cerințelor clienților noștri, atât cei individuali cât și cei din industria HoReCa. Pentru a reuși acest lucru, punem accentul atât pe cantitate, cât și pe calitate, oferindu-le acestora cele mai bune soluții atunci când vine vorba despre miere, îndulcitori pe bază de miere, gemuri, ulei de măsline, oțet balsamic și nu numai.

Din 2014, am inaugurat una dintre cele mai moderne secții de procesare și ambalare în Țuțora, județul Iași. În cadrul acesteia și cu ajutorul echipei de oameni muncitori și determinați ce stă în spatele acestei afaceri, reușim să livrăm întotdeauna experiențe și produse de nota 10.

Esența noastră stă în natură

Viziunea Edesia

Tindem spre o lume în care oamenii aleg să pună preț pe autentic, pe gustul puternic al naturii, pe ingrediente naturale din inima acestui pământ, fără nicio intervenție ce ar putea perturba esența lucrurilor.

Bunul gust al naturii

Misiunea Edesia

Misiunea noastră este să producem și să livrăm produse alimentare autentice, de calitate superioară. De asemenea, ne dorim să îți oferim garanția siguranței alimentare în orice moment.

Află mai multe despre noi și încântă-ți simțurile cu gusturi din inima naturii

Edesia îți oferă o gamă variată de produse. Descoperă-le pe toate și alege ce îți place.

title-bee

Patru beneficii ale produselor noastre

Pe lângă seriozitate, pasiune și atenția cu care preparăm fiecare produs în parte, Edesia îți oferă garanția produsului veritabil, bine făcut, de calitate controlată și certificată. Profită de fiecare dintre acestea și bucură-te de gustul autentic al deliciilor noastre.

edesia.ro-icons-romanesti

Produse 100% românești

Din drag față de țară, dar și față de toate bunătățile pe care natura ni le oferă, îți punem la dispoziție o gamă variată de produse realizate din cele mai populare flori și fructe ale României.

edesia.ro-icons-ingrediente

Ingrediente naturale

Ne bazăm pe gustul autentic al ingredientelor pe care le folosim în pregătirea produselor pe care ți le oferim. Suntem de părere că sănătatea și starea de bine se datorează ingredientelor naturale.

Calitate premium

Ne bazăm pe tehnologie modernă, ce nu alterează calitatea materiei prime. Experiența acumulată în proiectare și industrie, precum și codul de bune practici aplicat ne ajută să oferim clienților noștri produse de cea mai înaltă calitate.

Capacitate de producție

Managementul și echipamentele moderne care definesc secția de producție asigură în timp real un stoc optim de produse. Astfel, suntem un partener de încredere pentru cei din industria HoReCa și nu numai.

Calitatea, principala noastră prioritate

Ne dorim să oferim clienților noștri produse la cele mai înalte standarde de calitate, de aceea investim constant în utilaje și procedee. Deținem toate autorizațiile legale de funcționare și suntem atestați în conformitate cu standardele comunitare și normele de autocontrol H.A.C.C.P.

Testimoniale

“O firmă foarte serioasă, produse diverse de cea mai bună calitate. O recomand tuturor, atât persoanelor fizice cât și juridice interesate de aceste produse.”

Costel Zamcanu
“Cred în profesionalismul acestor oameni. Aici suntem siguri că primim calitate 100% pentru că rigoarea, respectul de sine, exigența nu sunt doar cuvinte, ci mod de viață pentru dânșii. Respect și dragoste!”
Gabriela Apostol

Descoperă bunul gust al naturii

Miere, gemuri, îndulcitor pe bază de miere sau sosuri: producem și ambalăm o gamă variată de produse, potrivite atât pentru clienții individuali, cât și pentru industria HoReCa.

Meniu principal