title-bee

Calitate premium pentru profesioniștii din HoReCa

Dacă activezi în domeniul ospitalității, știi cu siguranță cât de specifice pot fi gusturile și preferințele clienților. Pentru a le îndeplini, ai nevoie de parteneri de încredere, iar noi suntem deschiși la parteneriate HoReCa. Astfel, îți livrăm atât cantitatea, cât și calitatea de care ai nevoie.

Datorită experienței noastre de peste două decenii, la Edesia îți oferim siguranța unei colaborări eficiente și mutual benefice. Secția noastră de lucru este dotată cu 5 linii tehnologice moderne de procesare și ambalare a produselor alimentare.

Fie că ai nevoie de miere de albine, îndulcitor, gem, dressing pentru salate sau sosuri, le putem ambala în plicuri, caserole, borcane, flacoane, bidoane și chiar găleți, în funcție de cantitatea pe care ți-o dorești.

Prin colaborarea cu noi, îți asiguri un flux constant de produse și ești sigur de calitatea acestora. Suntem deschiși atât pentru colaborările pe plan local, cât și la nivel național sau internațional, iar parteneriatele dezvoltate până acum ne dau încredere că suntem pe drumul cel bun.

Ce produse îți punem la dispoziție

Pentru parteneriate HoReCa, oferim miere, îndulcitor pe bază de miere, gemuri, oțet balsamic și ulei de măsline, sosuri personalizate pe rețeta clientului în cantități flexibile și în diferite tipuri de ambalaje, în funcție de nevoile tale.

edesia.ro-brosura-mockupDescoperă catalogul de produse Edesia pentru parteneriate HoReCa

Află detalii despre activitatea noastră, precum și despre produsele pe care le producem și comercializăm din catalogul nostru online.

title-bee

Ce spun partenerii noștri
Calitatea, principala noastră prioritate

Ne dorim să oferim clienților noștri produse la cele mai înalte standarde de calitate, de aceea investim constant în utilaje și procedee. Deținem toate autorizațiile legale de funcționare și suntem atestați în conformitate cu standardele comunitare și normele de autocontrol H.A.C.C.P. astfel încât să avem parteneriate HoReCa de suuces. 

edesia-calitate

Ești în căutarea unui partener pentru afacerea ta din domeniul HoReCa?

Contactează-ne și hai să trasăm o colaborare de durată.

Meniu principal