În prezent, website-ul Edesia îți pune la dispoziție două modalități de plată: plata online cu cardul sau plata ramburs (la livrare). În loc de bon fiscal, veți primi dovada încasării, eliberată de curier în momentul livrării coletului.

 
 

Plata ramburs

Plata produselor comandate se va face la livrare, în momentul primirii produselor. Plata se va face la primirea coletului direct curierului.

 

Plata online cu cardul prin EuPlătesc

Dacă optezi pentru metoda de plată „Online prin card bancar”, este necesar să completezi un formular cu informațiile despre cardul tău în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului 3D Secure elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

3D Secure îți oferă garanția că nicio informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Meniu principal