title-bee

Suntem un partener de încredere pentru producerea și ambalarea produselor alimentare

Pe lângă produsele pe care le comercializăm sub brandul Edesia, oferim clienților noștri și o serie de servicii profesionale de producție și ambalare a produselor alimentare. Secția noastră dispune de 5 linii de procesare moderne, care funcționează sub autorizația instituțiilor competente.
Îți oferim garanția calității pentru fiecare produs pe care îl producem și ambalăm. În plus, îți stăm la dispoziție și cu servicii de consultanță pentru producerea produselor alimentare porționate.

Cu ce te putem ajuta

01

Ambalare produse alimentare

Ambalăm diverse tipuri de produse alimentare pe care producătorii ni le furnizează, pe linii specializate și autorizate din punct de vedere al calității. Produsele sunt dozate, ambalate și livrate în gramajul și ambalajul dorit de către client și sunt etichetate cu brandul acestuia.

 

Ambalăm mierea la caserolă, plic, borcan, flacon și bidon. Linia de ambalare este autorizată de Direcția Sanitar Veterinară și asigură calitatea produsului final.

Client de referință:

Regia Națională a Pădurilor
ROMSILVA Direcția Silvică Neamț, Piatra Neamț

Pentru producătorii de gem, ambalăm produsele la plic sau caserolă, pe linii specializate și autorizate de Direcția Sanitar Veterinară.

Client de referință:

BABY BUSINESS SRL
Producător de dulceață și gemuri din Odorheiul Secuiesc

Produsele cosmetice sunt ambalate în recipiente personalizate cu brandul clientului pe o linie dedicată și autorizată.

Client de referință

THS Organic

Pentru antreprenori dozăm și ambalăm sosuri la caserolă și plic, în gramaje optime pe o linie specializată și în conformitate cu toate normele în vigoare. Calitatea și siguranța produsului alimentar este garantată.

Client de referință

SC DOMINO’S PIZZA MAXIM SRL (București)
SC Uncle John Food SRL (București)

Ambalăm la plic sau flacon dezinfectantul producătorului, pe o instalație specializată și autorizată.

Client de referință:

CHEMICAL COMPANY SA
Producător biocide în Iași

Uleiurile esențiale din plante sunt ambalate în flacoane personalizate cu brandul clientului, cu ajutorul unui echipament dedicat acestei aplicații.

Client de referință:

CanX CBD SRL
Producător uleiuri din plante, Balciu, Iași

Dozăm și ambalăm suplimente naturale la caserolă, borcan și flacon. Linia de dozare și ambalare este specializată și autorizată de Direcția Sanitar Veterinară și asigură calitatea produsului final.

Client de referință:

THS Organic

02

Producere și ambalare produse alimentare

În cadrul secției noastre de procesare, putem realiza și serviciul de producție a produselor alimentare. În funcție de specificațiile clientului, concepem noile produse, căutăm furnizorii potriviți de materie primă, testăm mostre din noul produs sau îl ajustăm pe cel deja existent. În prezent, ne axăm activitatea pe produsele pe bază de miere și sosuri personalizate, realizate la o calitate superioară și servite în timp real.

 

Producem, pe baza rețetei clientului, produse pe bază de miere (suplimente alimentare și măști cosmetice).

Clienți de referință:

SC VNV NEXT WEB SERVICES SRL (București)
SC NAROM TRADE SRL (Brașov)

Producem, pe baza rețetei sau specificațiilor clientului, sosuri variate pentru restaurante (ketchip, muștar, usturoi, maioneză, parisian, caeser).

Producem, pe baza rețetei clientului, sos de rodie, utilizat ca dressing în bucătăriile cu specific arăbesc. Produsul este ambalat în flacoane personalizate cu brandul clientului.

03

Consultanță producție

Dacă îți dorești să produci un produs alimentar, însă nu știi cum ar trebui acesta să fie realizat, care sunt etapele de producție, cum să-i asiguri stabilitatea biochimică sau cum ar trebui acesta porționat, noi te putem ajuta prin intermediul serviciului de consultanță. Vom putea stabili împreună atât rețeta finală pentru produsul tău, cât și cantitățile optime pentru a fi pus în vânzare și a satisface cele mai exigente cerințe ale clienților tăi.

Suntem alături de producătorii români prin servicii de producție și ambalare moderne

Secția noastră de procesare a produselor alimentare asigură calitatea superioară a acestora și gustul deosebit. Fie că ai nevoie de un partener de producție sau de ambalare, suntem aici pentru tine.

Meniu principal