Cadouri corporate cu care nu vei da greș Crăciunul acesta

Crăciunul se apropie și, odată cu el, vine și „grija” cadourilor pentru familie, prieteni, copii și colegi. Dacă ești managerul unei afaceri sau în compania în care lucrezi se organizează Secret Santa, probabil cauți deja și cadouri corporate, să fii sigur că vei avea totul pregătit din timp.

Ți-am pregătit câteva idei de cadouri potrivite și atunci când vrei să surprinzi un prieten drag, precum și atunci când oferi ceva unei persoane cu care colaborezi dar pe care nu o cunoști foarte bine. Ideile noastre se potrivesc atât colegilor de muncă, angajaților sau partenerilor de afaceri. Descoperă în continuare propunerile noastre și pregătește-te de sărbătoare.

De ce merită să investești în cadouri corporate

Deși ne-ar plăcea, sărbătorile nu vin întotdeauna doar cu liniște. De cele mai multe ori, perioada care le precedă este stresantă – și la birou, și acasă, și-n trafic se simte un murmur de neliniște și preocupare. Ca într-un stup de albine, fiecare omuleț e parcă mai pus pe treabă și în căutarea lucrurilor de care are nevoie.

În acest context, te poți întreba: De ce trebuie să mai port pe umeri și grija colegilor de la muncă? Sau a angajaților? Sau a partenerilor de afaceri?

Răspunsul e mai mult decât simplu: nu trebuie. Cadourile, fie ele corporate sau nu, trebuie să pornească din suflet, dintr-o dorință reală de a oferi o bucurie celui ce îl va primi. Abia dacă simți că vrei să faci un cadou putem vorbi despre beneficiile pe care acesta le aduce, care, fie vorba între noi, nu sunt chiar puține:

Poți lega prietenii mai strânse

Cu toții ne bucurăm atunci când primim cadouri. Prin oferirea unui dar, poți arăta unei persoane că o prețuiești și că ți-ai dori să creați sau să păstrați o legătură de prietenie.

Vei face o persoană dragă să se simtă apreciată

Uneori, gesturile mici sunt cele care ne fac să înțelegem cât de mult însemnăm pentru cei din jurul nostru. Colegi sau prieteni, un cadou oferit cu drag transmite cu el și o parte din sentimentele pe care le porți.

Vei demonstra că oferi atenție persoanei pentru care realizezi cadoul

Un cadou reușit este cel care evidențiază că te-ai gândit la persoana căreia îl oferi. Un dar gândit, ales cu grijă va arăta colegilor că ești atent cu ei și observi care le sunt preferințele.

Dacă toate aceste motive te-au făcut să te gândești cu cine vei începe maratonul cadourilor de anul acesta, descoperă în continuare și câteva propuneri de idei cu care nu poți da greș niciodată. Mic indiciu: conțin produse naturale, selectate după gustul bun și autentic românesc.

Idei de cadouri pentru angajați sau colegi de muncă

Te-ai tot gândit ce ai putea să cumperi cadou pentru colegii de muncă sau angajați? E important să ai în vedere tipul darului pe care vrei să îl oferi. Dacă același cadou va ajunge la mai multe persoane, acesta va trebui să fie suficient de general încât să se potrivească tuturor, dar și suficient de specific încât să îi surprindă plăcut.

În continuare, îți propunem câteva coșuri-cadou pe care le poți comanda direct din magazinul nostru. Conțin miere și produse alimentare pe placul tuturor, iar conținutul poate fi personalizat în funcție de ceea ce îți dorești și bugetul disponibil.

Cadouri corporate sub 100 de lei

Vrei să oferi ceva special sub bradul de anul acesta de la birou? Aruncă o privire peste opțiunile de coșuri cadou disponibile în shop. Toate sunt până în 100 de lei, așa că nu trebuie să îți faci grijă în privința bugetului.

În variantele deja create, coșurile conțin miere naturală, gemuri românești și câte o sticlă de pălincă. Sortimentele și cantitățile depind în funcție de pachet, dar și de preferințele tale.

Cu această opțiune, te asiguri că angajații sau partenerii tăi vor avea parte de dimineți mai dulci, cu gust de copilărie. Ceaiurile vor deveni mai dulci iar gemurile își vor croi drum spre rețete delicioase.

Pachetul cadou vine deja pregătit într-un coș de nuiele, iar tu poți adăuga o felicitare pe care să-ți notezi urările sincere. Ce poate fi mai simplu de atât?

Personalizează-ți propriul coș cadou

Ne-am gândit și la situația în care ți-ai dori să alegi tu ce ajunge în coșurile cadou, așa că îți oferim și această posibilitate. Dacă îți cunoști partenerii sau angajații suficient de bine, le poți personaliza cu produsele lor preferate, în ambalajele pe care le preferi.

Pe lângă mierea produsă și ambalată local, ți-am pregătit și o gamă specială de produse din Cămara cu DOR (delicii originale românești), care vor surprinde chiar și cele mai pretențioase gusturi. Sunt potrivite pentru vegetarieni, dar și pentru iubitorii de carne, produse în condiții optime, din ingrediente naturale, numai bune de păstrat în cămara de iarnă sau de savurat instantaneu.

Ce trebuie să faci pentru a crea un coș cadou personalizat? Mai întâi, uită-te pe site-ul nostru și alege produsele pe care vrei să le incluzi. Apoi ne poți scrie pe mail sau pe Facebook ori să ne suni, pentru a configura împreună pachetul. Noi îți vom transmite prețul final și preluăm comanda, pe care o pregătim numaidecât pentru livrare.

Sperăm ca acest articol să te fi adus mai aproape de spiritul sărbătorilor și să te ajute să scapi de stresul generat de alegerea cadoului „perfect” pentru fiecare în parte. Știm că e o sarcină dificilă să alegi cadouri corporate, dar cu inspirația potrivită, totul poate fi floare la ureche.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu principal