LIVRARE PRIN CURIER RAPID
Asigurăm livrarea produselor prin intermediul companiilor de curier cu care colaborăm: Nemoexpress, Sameday și Pallex.
30 LEI COST LIVRARE
Ca să ajungă intacte la tine, produsele noastre au nevoie de condiții de livrare foarte bine puse la punct.
LIVRARE GRATUITĂ ÎN IAȘI
Pentru comenzile din Iași și zona metropolitană și comenzile mai mari de 250 lei transportul este GRATUIT.
title-bee

Produsele noastre

Descoperă toate produsele alimentare pe care le producem la Edesia: miere, îndulcitor sau gemuri naturale, produse în România.

Cadouri gândite cu grijă

Fie că ești în căutarea unui cadou pentru partenerii tăi de afaceri sau pentru cineva drag, coșurile cu produse alimentare Edesia și pachetul de colecție cu miere Aurarul sunt o alegere inspirată.

title-bee

Producem miere, gemuri și alte produse
naturale porționate, la o calitate superioară,
certificată și verificată

NIKITAS SRL produce și pune pe piața națională și internațională produse alimentare reunite sub brandul Edesia. Acestea sunt fabricate în sistem certificat de management al calității și siguranței alimentelor. Experiența de peste 26 de ani de la înființarea firmei, instruirea și echipamentele moderne ne ajută să îți oferim produse de calitate controlată, ambalate în porții optime consumului modern, în ambalaje de ultimă generație.

 

Îți oferim bunătăți Edesia: naturale și sănătoase, produse local de către NIKITAS SRL.

Produse 100% românești

Ingrediente naturale

Capacitate mare de producție


“O firmă foarte serioasă, produse diverse de cea mai bună calitate. O recomand tuturor, atât persoanelor fizice cât și juridice interesate de aceste produse.”
Costel Zamcanu

“Cred în profesionalismul acestor oameni. Aici suntem siguri că primim calitate 100% pentru că rigoarea, respectul de sine, exigența nu sunt doar cuvinte, ci mod de viață pentru dânșii. Respect și dragoste!”
Gabriela Apostol

Suntem un partener de încredere pentru cei din industria HoReCa

Fiecare om care pășește pragul afacerii tale merită tot ce e mai bun, de la ceaiul cu care îl întâmpini până la serviciile ireproșabile oferite. Produsele noastre sunt realizate din ingrediente naturale atent procesate. Astfel, gustul și aroma acestora rămân de neuitat, imprimă savoare și un plus de calitate preparatelor tale. Cu miereaîndulcitorul pe bază de miere și gemurile noastre, vei putea pune în valoare desertul din partea casei, limonada, cafeaua preferată clienților sau orice alt preparat dulce.

Nu omitem nici gustul bun al salatelor, căci am pregătit câteva produse – plicuri cu ulei de măsline și oțet balsamic – numai bune de servit în restaurante, cafenele sau terase.

 

Noutăți

Încântă-ți simțurile cu gusturi din inima naturii

Edesia îți oferă o gamă variată de produse. Descoperă-le pe toate și alege ce îți place.

Meniu principal