Coșurile cadou – o alegere inspirată

Tu cum alegi cadourile potrivite? Când vine vorba despre a oferi cuiva ceva, simțim de foarte multe ori presiune și ceea ce ar trebui să fie un prilej de bucurie se transformă într-o corvoadă. Astfel că atenția noastră se îndreaptă mai mult spre obiectul în sine și pierdem din vedere adevărata semnificație a dăruirii.

Din punct de vedere psihologic, oferirea de cadouri cât mai autentice, precum coșurile cadou, este o parte surprinzător de complexă și de importantă a intercțiunii umane. Aceasta ajută la definirea relațiilor și la consolidarea legăturilor. Deși, ai putea crede că darurile nu contează și că sunt alte valori mai importante, trebuie să știi că oamenii au nevoie de dovezi palpabile, care să le valideze munca, eforturile, principiile, comportamentul sau felul de a fi. De asemenea, acțiunea de a dărui este mutual benefică. Pe de-o parte cel care oferă are o bucurie și o stare de bine interioară. Pe de altă parte, cel care primește se simte apreciat și valoros.

Întrucât ne aflăm într-o perioadă în care avem multe prilejuri de a oferi cadouri și mici atenții, ne-am gândit că ar fi potrivit să dezvoltăm acest subiect. Fie că vrei să-ți surprinzi angajații, colegii de birou, prietenii sau membri ai familiei, coșurile cadou pot fi o alegere inspirată.


Coșurile cadou create special pentru tine

Deși ideea coșurilor cadou pare a fi una modernă, de fapt aceasta a fost folosită de zeci sau chiar sute de ani. La începuturi, conținutul era ușor diferit față de ceea ce cunoaștem noi astăzi. Florile, plantele aromate, fructele sau produsele de origine animală – ouă, lapte, brânză, unt etc – erau cel mai des întâlnite într-un astfel de coș.

Și pentru că tot vorbeam de idee, aceasta a apărut din necesitatea oamenilor de a transporta în siguranță produsele mai sus menționate. Abia în 1939 este înregistrată prima dovadă conform căreia coșurile cadou au început să fie comercializate pentru industria hotelieră, în semn de prețuire pentru oamenii care se reîntorceau în locațiile respective. De data aceasta însă conținutul era ales cu grijă: căpșuni, păstrăv afumat, stridii, sos de roșii, sparanghel, cafea și șuncă Praga.

Astăzi coșurile cadou sunt considerate un dar inedit tocmai pentru faptul că produsele din ele sunt de cele mai multe ori de calitate premium. Acestea pot fi adevărate soluții salvatoare, mai ales dacă ești contratimp și nu ai o idee clară despre ce-ai putea cumpăra.

Coșurile cadou create special pentru tine

La Edesia ne-am dorit din totdeauna să răspundem nevoilor clienților noștri. Astfel s-au născut trei idei de pachete și coșuri pe care să le poți dărui unor iubitori ai naturii.
De obicei, involuntar, încercăm să oferim celor dragi cadouri care să reflecte puțin din personalitatea noastră. Chiar dacă scopul este de a-l mulțumi pe cel care primește, alegerea propriu-zisă este influențată de gusturile noastre.

„Un adevărat cadou conține o parte din tine însuți.” – Ralph Waldo Emerson

Așadar, dacă te lași inspirat de darurile naturii și dacă pui mare preț pe alimentele pe care le consumi, ideile noastre s-ar putea să coincidă cu nevoile tale. Oferă-le celor dragi produse 100% românești, făurite cu responsabilitate și drag de țară și de bogățiile pe care le oferă. 

Coșul Cadou A cuprinde trei tipuri de miere de albine (polifloră, din flori de tei și din flori de salcâm) în recipiente diferite, un borcan cu gem de gusturi și mere cu gust de toamnă târzie și o sticlă de pălincă. 

Coșul Cadou B este alcătuit din miere de albine polifloră la plic, două borcane cu miere de albine, unul din flori de tei și unul din flori de salcâm. De asemenea, este inclusă și sticlă de pălincă. 

Pachet ediție de colecție Aurarul sau pachetul cu „aur lichid” conține un borcan de miere de albine polifloră 300g, un borcan de miere de albine de flori de tei 300g, un borcan de miere de albine de flori de salcâm 300g.

Create special pentru tine, cel care îți dorești un dar deosebit, coșurile cadou de la Edesia îți oferă patru motive pentru care să le alegi: 

  • Economisești timp și bani;

Fie că vorbim despre Crăciun, Paște, zile onomastice, sărbători legale sau religioase, știm deja că de cele mai multe ori lăsăm cadourile pe ultima sută de metri. Un coș cadou cuprinde o gamă variată de produse alimentare, pe care le achiziționezi la un preț mai mic decât dacă ai cumăpăra fiecare produs separat. În plus, reduci timp pentru că nu mai colinzi magazinele.

  • Îi surpinzi pe cei dragi;

Pe principiul dragostea trece prin stomac, puțini sunt cei care rezistă în fața unui coș plin cu bunătăți. Un astfel de dar nu va trece neobservat și va fi cu adevărat util.

  • Te bucuri de produse autentice și calitative.

După cum ți-am spus, brandul Edesia reunește produse 100% românești, realizate doar din ingrediente 100% naturale. Ne bazăm pe gustul autentic al ingredientelor pe care le folosim în pregătirea produselor pe care ți le oferim. Suntem de părere că sănătatea și starea de bine se datorează ingredientelor naturale.

  • Poți personaliza conținutul coșurilor.

Dacă produsele pe care noi ți le propunem nu sunt tocmai pe gustul tău sau a celui căruia vrei să-i oferi coșul cadou, poți personaliza conținutul acestuia. Vizitează site-ul nostru, vezi ce-ți face cu ochiul și transmite-ne opțiunile tale prin e-mail sau la numărul de telefon. 

Dacă îți dorești un astfel de cadou, care să-ți ofere flexibilitatea de a-l oferi oricum consideri tu de cuviință, alege unul dintre variantele propuse de noi. Dincolo de produsele propriu-zisă, vorbim despre atenție și gesturi mici care să-l emoționeze pe cel care le primește.

Ești în căutarea unui cadou autentic, inspirat din bunul gust al naturii?

Alege unul dintre coșurile noastre cadou și surprinde-i pe cei dragi!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu principal