Miere și gem pentru industria HoReCa

Activezi în domeniul ospitalității? Cu siguranță, mulțumirea clientului tău este principala ta preocupare. Fie că ne referim la serviciile sau produsele pe care le oferi, sau la ceaiul cu care îl întâmpini, fiecare gest trebuie să fie la cea mai mare înălțime. De cele mai multe ori, poate fi o adevărată provocare să le satisfaci toate plăcerile. Cu ajutorul unui partener de încredere, însă, lucrurile vor merge ca pe roate.

Dacă ai o cafenea, un restaurant, o pensiune, un hotel sau o altă companie ce activează în domeniul HoReCa și îți dorești bunătăți pentru clienții tăi, ai ajuns unde trebuie. Nikitas SRL, prin intermediul brandului Edesia, îți pune la dispoziție diferite tipuri de miere și gem produse și ambalate după standarde bine determinate.

Miere și gem, sosuri personalizate
sau dressing-uri pentru salate

Ne dorim să îți fim un partener de încredere, motiv pentru care îți punem la dispoziție produse alimentare diverse, în ambalaje variate. De la plicuri, caserole, borcane, flacoane, bidoane sau chiar găleți, putem livra cantitatea optimă în recipientul potrivit.

Hai să vedem însă ce produse îți punem la dispoziție:

Pentru fiecare dintre aceste produse, îți garantăm atât calitatea și gustul desăvârșit, cât și siguranța procedeului de ambalare. Suntem siguri că fiecare client va fi încântat de gustul copilăriei păstrat în gemurile noastre, precum și de aromele inconfundabile ale mierii și a celorlalte produse.

4 motive să alegi miere și gem de la Edesia

Mulți dintre noi iubim dulciurile, iar asta se aplică și în rândul clienților. Prin intermediul unui parteneriat cu Edesia, ai oportunitatea de a le oferi acestora produse naturale care să satisfacă pofta de dulce. În plus, îți garantăm următoarele beneficii:

1. Produse 100% românești

Oriunde s-ar afla afacerea ta, clienții tăi se pot bucura de gustul autentic al fructelor, dar și de parfumul florilor 100% românești.

2. Ingrediente naturale

După cum ți-am spus și până acum, bunul gust este secretul nostru. Din acest motiv folosim doar ingrediente naturale și acordăm atenție deosebită procesării, pentru a nu pierde proprietățile fiecărui produs folosit.

3. Calitatea la cele mai înalte standarde

Calitatea este principala noastră preocupare, de aceea folosim o tehnologie modernă, ce nu alterează materia primă.

4. Capacitate mare de producție

Managementul și echipamentele moderne care definesc secția noastră de producție asigură în timp real un stoc optim de produse.

Suntem un partener de încredere pentru industria HoReCa

Pentru că știm cât de importantă este aprovizionarea într-un domeniu atât de dinamic ca industria HoReCa, suntem mereu atenți la nevoile pieței și oferim soluții optime pentru partenerii noștri.

Iar pentru că ești responsabil pentru orice decizie în numele afacerii tale, ne-am gândit să îți povestim ce ne recomandă. La NIKITAS SRL, avem peste 20 de ani de experiență în domeniul producției alimentare. Din 2011, am instaurat o nouă fabrică care cuprinde 5 linii tehnologice moderne de procesare și ambalare a produselor alimentare și non-alimentare.

În ceea ce privește calitatea, deținem toate autorizațiile legale de funcționare și suntem atestați în conformitate cu standardele comunitare și normele de autocontrol H.A.C.C.P. Activitatea noastră se desfășoară în sistem de management al calității și siguranței alimentare, certificat prin ISO 22000 și ISO 9001. Investim constant în utilaje și procedee, astfel încât să oferim partenerilor noștri produse la cele mai înalte standarde de calitate.

Vezi toate certificările noastre aici.

De-a lungul timpului, am avut parteneri diverși din industria HoReCa, de la pensiuni sau hoteluri până la restaurante sau cafenele to go. Suntem deschiși atât pentru colaborările pe plan local, cât și la nivel național sau internațional și îți oferim variante de personalizare a produselor: dacă dorești, putem să îți livrăm produsul într-un ambalaj personalizat cu identitatea vizuală a afacerii tale.

Ești în căutarea unui partener pentru afacerea ta din domeniul HoReCa?

Contactează-ne și hai să trasăm o colaborare de durată.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu principal