Cum sărbătorim gustul copilăriei?

Iată că a venit și acea mult așteptată perioadă a anului în care, oficial, soarele răsare prin fereastra verii și copiii sărbătoresc zi de zi pofta de joacă și de veselie. Chiar dacă anul acesta prima săptămână din iunie a fost cea mai călduroasă, cine spune că ea nu se poate repeta oricând?
De aceea, ne-am gândit să răzbunăm norii cu câteva idei năstrușnice prin care să sărbătorești gustul copilăriei alături de cei dragi. Pregătește-te pofta de creație și pune deoparte niște timp.
De restul ne ocupăm împreună!

Atmosfera de joacă

Ca pentru orice petrecere de sărbătoare, ai nevoie de câteva elemente de bază care să-ți aducă energie și voie bună. Cheia e să găsim surse de distracție pentru toate vârstele. Ești pregătită?

  • Muzică veselă în difuzoare: Începe ziua cu o porție de dans. Cei mici vor fi încântați să te vadă dansând prin casă și le va da și lor poftă de mișcare. În felul acesta, recuperezi și exercițiile de fitness pe care poate că nu ai apucat să le mai faci de ceva vreme. Uite aici un playlist simpatic pentru tine și gașca ta.
  • Îmbrăcăminte corespunzătoare: Avem ritmul, avem scena – dar unde sunt costumele? Improvizează niște pelerine din eșarfe sau niște saci de plastic – așa vă veți proteja și de la murdărit hainele pentru ceea ce urmează. Nu uita să capturezi momentele în câteva fotografii. Așa-i că-i bine s-o mai dai din când în când în mintea copiilor?
  • O felicitare ruptă din soare: Pregătește-i niște hârtie colorată, lipici, carioci sau orice altceva ai prin casă pentru lucru manual. Meșteriți împreună câte o felicitare în care să cuprindeți un mesaj despre ce înseamnă copilăria pentru fiecare dintre voi. Puteți apoi să o faceți cadou bunicilor sau s-o păstrați amintire.

Deserturi ale copilăriei

Dacă ai trecut prin pașii de mai sus și ați intrat în starea de joacă, echipa Edesia îți propune trei rețete de prăjituri cu miere. Sunt idei simple pe care le puteți face împreună:

Înghețată de casă: ai nevoie de banane înghețate, căpșuni și miere date prin blender. Cantitățile le adaptezi tu în funcție de ce ai la îndemână și câte porții vrei să faci. Nu uita să adaugi ingredientul cel mai important: puțină dragoste.

Arahide glasate în miere și susan: prăjește câteva minute arahidele la cuptor. Pune 3 linguri de miere și una de ulei de cocos într-o oală și adaugă arahidele coapte după ce compoziția a început să fiarbă. Se vor carameliza și poți apoi să le tăvălești în susan rumenit. Copilului tău îi va plăcea la nebunie să te ajute cu ronțăitul lor! În plus, o să-și amintească de asta ca unul dintre cele mai iubite deserturi ale copilăriei!

Lapte cu miere, cacao sau scorțișoară: în timp ce încălzești un pic laptele, puteți să vă jucați cu cacao și să amestecați puțină scorțișoară. Adaugă o lingură de miere pentru fiecare cană. Când faceți amestecul împreună, povestește-i despre vârtejul furtunii sau Calea Lactee. E un mod simplu și practic de a-l învăța lucruri noi! Cu siguranță va rămâne în topul preferințelor când vine vorba de gustul copilăriei.

Alege produse bio naturale

Dincolo de gustul plăcut, ingredientele sănătoase vor face din aceste momente petrecute în familie o experiență completă. Te încurajăm să achiziționezi produse naturale de la antreprenori locali, pe care îi cunoști.
Dacă ești mulțumit de ele, recomandă-le mai departe cunoscuților. Astfel, încurajăm creșterea economiei și susținem companiile mici și medii să se dezvolte!

 

P.S.: Ai auzit de concursul nostru Gustul copilăriei? Dacă încă nu te-ai înscris, poți participa până în data de 15 iunie. Ai șansa de a câștiga pachetul premium cu miere Aurarul! Aici găsești toate detaliile. Stai aproape!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu principal