Producerea și ambalarea produselor alimentare la Edesia

Ai în minte o idee inovatoare sau o rețetă ce așteaptă pusă în practică? Dacă dorești să împărtășești tuturor povestea ta, cu siguranță te-ai gândit cum sau unde să o produci. Alegerea unui producător nu este una tocmai ușoară. Noi credem că este important să găsești oameni care să rezoneze cu ideile tale, care să-ți înțeleagă și să-ți accepte viziunea, care să împrumute din valorile tale. 

Știm că informațiile sunt la un click distanță și că piața este una ofertantă, însă ideal ar fi să alegi un producător care să-ți ofere încredere, siguranță și certitudinea unor produse de calitate superioare. Din acest motiv, astăzi vom vorbi despre producerea și ambalarea produselor alimentare la Edesia.

Edesia, un partener de încredere pentru producerea și ambalarea produselor

Producerea și ambalarea produselor sunt două dintre cele mai vechi preocupări ale oamenilor. Inițial, scopul prelucrării alimentelor era de a le conserva pentru a le folosi oricând în timpul anului. Apoi, ambalarea a fost extrem de utilă pentru schimbul de mărfuri ce avea loc în piețe și târguri.

Ceea ce a fost la început o necesitate, a devenit un factor diferențiator pentru branduri și antreprenori locali. Chiar dacă nu pare, atât producerea, cât și ambalarea pot fi criterii de selecție pentru consumator.

La Edesia, pe lângă produsele pe care le comercializăm sub brandul cu același nume, oferim clienților noștri și o serie de servicii profesionale de producție și ambalare a produselor alimentare. Secția noastră dispune de 5 linii de procesare moderne, care funcționează sub autorizația instituțiilor competente.

Îți oferim garanția calității pentru fiecare produs pe care îl producem și ambalăm. În plus, îți stăm la dispoziție și cu servicii de consultanță pentru producerea produselor alimentare porționate.

01. Ambalarea produselor alimentare și nu numai

Ambalajul are un rol esențial în industria bunurilor de larg consum. Acesta contribuie la protejarea și păstrarea produselor. De asemenea, acesta consolidează identitatea de brand. În zilele noastre, „o imagine valorează cât o mie de cuvinte”, din acest motiv ambalajul este cel care atrage atenția consumatorilor, a reprezentanților media și a ecologiștilor.

La Edesia, venim în sprijinul producătorilor și îi ajutăm să ofere clienților lor produse atent ambalate, la cele mai înalte standarde de calitate. În acest sens, ambalăm diverse tipuri de produse alimentare pe care aceștia ni le furnizează, pe linii specializate și autorizate. Totodată, ținem cont de gramajul dorit de către client, iar etichetele sunt în conformitate cu brandul acestuia.

Ce tip de produse ambalăm? Ei bine, în primul rând facem ce știm noi mai bine – miere de albine. Ambalăm mierea la caserolă, plic, borcan, flacon și bidon. Linia de ambalare este autorizată de Direcția Sanitar Veterinară și asigură calitatea produsului final. De asemenea, pentru producătorii de gem din fructe, ambalăm produsele la plic sau caserolă, numai bune pentru HoReCa sau consumatorii individuali.

 La mare căutare sunt și uleiurile esențiale din plante, de aceea avem în vedere și aceste produse. Astfel că realizăm flacoane personalizate cu brandul clientului, cu ajutorul unui echipament dedicat acestei aplicații.

În plus, dat fiind contextul generat de criza sanitară, dar și nevoile actuale ale oamenilor, ne îndreptăm atenția și spre dezinfectanți. Așadar, dacă ai în gând un produs inovator, află că ambalăm la plic sau flacon dezinfectant, după indicațiile tale, pe o instalație specializată și autorizată.

02. Producerea și ambalarea produselor alimentare

În cadrul secției noastre de procesare, realizăm și serviciul de producție a alimentelor. În felul acesta, încercăm să fim un punct de reper pentru producătorii care au o rețetă inovatoare, dar nu au găsit încă locul unde să o pună în practică.

La Edesia, respectăm întocmai rețeta clientului, dar și normele de calitate. Suntem deschiși parteneriatelor de lungă durată și ne axăm activitatea pe produse pe bază de miere de albine, inclusiv suplimente alimentare sau măști cosmetice. Totodată, producem și sosuri personalizate, utilizate ca dressing în bucătării. 

Unul dintre beneficiile noastre constă în personalizarea produsului. Credem că, într-o lume saturată de branduri și produse aproape identice, este nevoie de autenticitate. Din acest motiv, îți punem la dispoziție o gamă variată de flacoane și acordăm atenție felului în care produsul tău va fi ambalat.

03. Consultanță producție

Dacă nu ești încă decis în legătură cu unul dintre serviciile menționate mai sus, dar ai totuși o idee de produs, suntem alături de tine cu serviciul de consultanță. Îți oferim informații avizate și îți împărtășim din expertiza noastră în acest domeniu. Te ajutăm să iei cele mai bune decizii privind porționarea produsului, astfel încât acesta să corespundă nevoilor tale.

La Edesia, te asigurăm că vom realiza produsul dorit în funcție de rețeta ta și vom respecta întocmai cantitățile optime pentru a fi pus în vânzare.

Totodată, datorită echipamentului folosit, dar și profesioniștilor noștri, păstrăm gustul autentic al produselor alimentare și încercăm pe cât este posibil să nu alterăm calitatea materiei prime.

Susținem ideile moderne și suntem alături de producătorii români prin servicii de producție și ambalare moderne. Dacă te putem ajuta, nu ezita să ne contactezi. Pe site-ul nostru poți vedea certificările pe care le deținem, căci calitatea superioară, certificată și verificată este prioritatea noastră.

În plus, avem toate autorizațiile necesare pentru realizarea acestor activități și ne impunem un stil de lucru eficient, în sistem de management al calității. Secția noastră de procesare a produselor alimentare asigură calitatea superioară a acestora și gustul unic, deosebit. Fie că ai nevoie de un partener de producție sau de ambalare, suntem aici pentru tine!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu principal