Noile sortimente de jeleu și dulceață din Cămara cu DOR

Încă din copilărie suntem răsfățați de părinți cu dulcețuri făcute în casă, după rețete de familie. Însă, odată cu trecerea timpului, am devenit mai ocupați și nu mai avem timpul necesar pentru a prepara aceste bunătăți acasă, după rețete transmise din generație în generație.

Vestea bună este că produsele fabricate de Edesia, sub marca Cămara cu Dor, sunt delicii originale românești ce au gustul autentic de altădată. Dulcețurile sunt fabricate din fructe românești,  producție proprie și de la micii antreprenori locali, cu ingrediente 100% naturale și lipsite de pesticide. Fructele sunt selectate și procesate riguros, respectându-se toate standardele de calitate din domeniu. 

Astăzi, vom vorbi despre cele mai noi produse din Cămara cu Dor, respectiv jeleul de prune, jeleul de vișine, dulceață de trandafiri, dulceață de cireșe, dulceață de vișine, dulceață de căpșuni, dulceață de ardei iute și dulceață de ceapă roșie.

Jeleul de prune

Prunele conțin multă vitamina C, care ajută sistemul imunitar.  De asemenea, acest fruct este bogat în substanțe fitochimice și nutrienți, ce scad inflamația care declanșează bolile de inimă. Fiind bogate în antioxidanți, prunele protejează organismul împotriva leziunilor celulare și tisulare. Aceste afecțiuni pot duce la diabet, boala Alzheimer, boala Parkinson și cancer. Prunele sunt un real ajutor în ceea ce privește constipația, deoarece acționează ca un laxativ natural. Totodată, aceste fructe sunt pline de fibre, ce ajută la încetinirea creșterii glicemiei după consumul carbohidrați. Prunele pot ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Acest jeleu din prune este un produs preparat din 100% prune proaspete din producție proprie, zahăr, lămâie și pectină din citrice. Conținutul de fruct este de minim 77% per 100 de grame de produs, iar ingredientele sunt 100% naturale, pentru a păstra gustul autentic al copilăriei. Încearcă și tu acest jeleu de prune incredibil de gustos!

Jeleul de vișine

Vișinele sunt fructe roșii bogate în vitamina C și antioxidanți, ce încurajează circulația sănătoasă a sângelui. Aceste fructe asigură o funcționare adecvată a nervilor și oferă proprietăți anticancerigene. Pe lângă cele menționate anterior, vișinele conțin alcool perilic, limonen și acid elagic. Aceste substanțe luptă împotriva bolilor despre care s-a demonstrat că opresc transformarea celulelor canceroase.

Fiecare borcan de jeleu de vișine are un conținut de fructe de minim 77% per 100 de grame de produs. Fiind foarte apreciat pentru gustul său dulce-acrișor, acest jeleu este folosit cu succes în diverse preparate, precum budinci, prăjituri sau clătite. 

Dulceața de cireșe

Cireșele sunt pline de subtanțe nutritive și antioxidanți și au, astfel, multiple beneficii asupra sănătății. Aceste fructe conțin o serie de compuși vegetali puternici care pot ajuta în reducerea inflamațiilor, pot îmbunătăți somnul, crește sănătatea inimii și pot accelera recuperarea după efort muscular.

 

Borcanele cu dulceață de cireșe sunt fabricate din ingrediente 100% naturale, românești, cultivate chiar în propria curte. Fiecare borcan este realizat după cele mai înalte standarde. Produsele noastre au un conținut de minim 55% fructe per 100 de grame.

Dulceața de trandafiri

Dulceața de trandafiri conține antioxidanți ce ajută la îmbunătățirea vederii, a memoriei și a capacității de concentrare. Acest produs îndepărtează toxinele din organism și purifică sângele, prevenind astfel diverse probleme ale pielii, cum ar fi punctele negre, acneea, coșurile și erupțiile cutanate. Totodată, dulceața de trandafiri ajută la îmbunătățirea poftei de mâncare și a digestiei.

Această dulceață este una deosebită, deoarece necesită o cantitate foarte mare de petale de trandafir pentru producerea unui singur borcan de produs. Dulceața noastră de trandafiri este produsă după rețete autentice și fiecare borcan conține 45% petale per 100 de grame de produs.

Dulceața de ardei iute

Ardeiul iute conține o substanță numită Capsaicina. Aceasta este utilizată și în scop medical, fiind un ingredient-cheie în creme și plasturi ce ameliorează durerea. Ardeiul iute te poate ajuta să scapi de migrene, poate îmbunătăți sănătatea inimii, poate calma durerile articulare și este un real ajutor în tratarea răcelilor.Dulceața de Ardei Iute este excelentă pentru platouri și mâncăruri în care îți dorești un strop de savoare picant românească. Acesta este recomandată, de asemenea, pentru rețetele de fripturi și poate fi consumată cu sortimente de brânzeturi variate. Fiecare borcan de dulceață conține minim 30 de grame de ardei iute per 100 de grame de produs finit. Ingredientele utilizate în producerea acestei delicatese sunt 100% naturale.

Dulceața de ceapă roșie

Ceapa roșie are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind bogată în antioxidanți ce luptă împotriva inflamațiilor și întăresc sistemul imunitar. Ceapa are acțiune antibacteriană și conține substanțe fructooligozaharide, ce actioneaza ca prebiotice. De asemenea, acest aliment este bogat și în vitamina B6 și vitamina C.

Dulceața de Ceapă Roșie este un sortiment foarte apreciat, ce poate fi asociat cu ușurință cu numeroase preparate culinare. Noi o producem din ceapă roșie 100% românească, fără coloranți, conservați sau îndulcitori artificiali.

Tu ai încercat deja toate sortimentele din Cămara cu Dor? Scrie-ne un comentariu și spune-ne care a fost sortimentul tău preferat. Ne poți trimite sugestii de alte preparate noi pe care să le încercăm. Echipa Edesia este mereu deschisă către noi provocări.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu principal