Gem de fructe pentru industria HoReCa din bunul gust al naturii

Cauți să aduci un plus de valoare oaspeților tăi printr-un desert delicios? Fie că administrezi o pensiune sau un hotel, știi că fiecare alegere alimentară face diferența pentru clienți. Experiența culinară va face diferența între o vacanță pe care o vor povesti cunoscuților sau una pe care își doresc să o uite cât mai curând. Cum să faci să te asiguri că micul dejun și desertul lor să fie de calitate? Când vine vorba de ceva dulce, opțiunea cea mai de succes include gem de fructe pentru gustul tuturor.

Beneficiile unui desert premium: gem de fructe de la Edesia

Dintr-o gamă atât de variată de deserturi și opțiuni pentru industria HoReCa, gemul de fructe este infailibil prin diversitatea aromelor și emoțiilor pe care le aduce.

Gândește-te la clientul tău ca la tine însuți. Sigur este un gem de fructe din copilărie care ți-a atras atenția, ți-a adus amintiri plăcute și te-a adus mai aproape de familie. În spatele acestui produs dulce, va fi cu siguranță plăcerea unei redescoperiri. În plus, afacerea ta din domeniul HoReCa va avea de câștigat din mai multe puncte de vedere. Iată care sunt beneficiile esențiale:

Varietate culinară 

Gem de caise, gem de vișine, gem de căpșuni sau de fructe de pădure? La Edesia poți alege dintr-o paletă largă de opțiuni pe care le poți testa cu cei care îți frecventează hotelul sau pensiunea. Fie că e zi de post sau o altă sărbătoare, vei putea servi acest tip de desert la orice masă.

Gamă de produse premium 

Orice gamă de gem de fructe este un aliment hrănitor și sănătos pe care știm să-l păstrăm în cea mai bună formă. Depozitate în condiții corespunzătoare, produsele noastre pot fi un ingredient de bază zilnic pentru micul dejun sau orice gustare dorești să o oferi clienților tăi. Ambalarea lor în caserole îi va permite musafirului tău să consume cât are nevoie, iar tu nu vei rămâne cu borcane desfăcute și produse alterate.

Produse 100% românești

Toate gemurile noastre fructe sunt realizate din fructe locale, după rețeta tradițională. Ele păstrează aroma vie a fructelor, fapt ce va aduce aprecierea clienților tăi. Dacă vor putea alege ce gem de fructe să asorteze cu prăjiturile, clătitele sau cu un unt de casă delicios, vei ajunge direct la inima lor!

Ambalaje  ideale

Gemurile de fructe de la Edesia sunt ambalate în caserole a câte 20 g fiecare, în cantități optimizate în funcție de nevoile tale. Aici găsești diferite dimensiuni de baxuri pe care le punem la dispoziția ta. În plus, îți oferim posibilitatea de a personaliza ambalajul cu numele și logo-ul afacerii tale. Asta va crea o identitate aparte pentru brandul tău, iar clienții vor remarca finețea detaliilor. Dacă vrei mai multe detalii despre serviciul nostru de personalizare, citește acest articol.

Gem de fructe pentru firmele de catering

Dacă firma ta se ocupă de organizarea mesei pentru conferințe, întâlniri de afaceri, tabere sau alt tip de eveniment, colecția noastră cu gem de fructe oferă un desert gustos, calitativ și la un cost redus. Scrie-ne aici și te putem consulta referitor la cea mai bună opțiune pentru tine și profilul afacerii tale!

Important: Dacă vrei să creezi rețete personalizate pentru un anumit eveniment, avem pentru tine ingredientul care îi va impresiona pe clienții tăi: gemul de gutui și mere. E un produs de casă, ambalat în borcane de 330 g, cu un gust natural deosebit.

Ce ne recomandă

De-a lungul experienței noastre în industria alimentară, ne-am orientat către produse dulci, create după bunul gust al naturii. Am testat diferite sortimente de miere, gem de fructe, dulceață și sosuri, astfel încât produsele finite să împlinească toate standardele de calitate în vigoare.

Parteneriatele cu clienții noștri din HoReCa ne-au motivat să ne extindem paleta de produse și servicii. În prezent, ne dedicăm realizării întregului proces de fabricare a unui produs alimentar: de la realizarea propriu-zisă a unei rețete specifice, până la ambalarea și livrarea către client.

Alături de HoReCa cu produse alimentare de calitate

Activăm pe piață din 1994, iar industria HoReCa a devenit în mod natural partenerul nostru de bază. Vrem să îți fim alături cu cele mai calitative servicii și produse și să ne bucurăm de succes împreună!

Dacă vrei să vezi părerea partenerilor noștri și toată oferta noastră, te așteptăm să ne vizitezi magazinul virtual!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu principal