Ambalare pentru produse alimentare în industria HoReCa

Hrana rămâne o resursă indispensabilă, indiferent de perioadele de criză prin care vom trece. Diversitatea serviciilor și a produselor pe care le oferă restaurantele, hotelurile, pensiunile, cafenele implică, însă, disponibilitatea antreprenorilor de a se adapta valurilor de schimbare. În 2021, industria HoReCa, acest mediu în continuă transformare, s-a reorientat către necesitățile de bază ale clienților și respectarea obiectivelor acestora pentru reziliență. În acest context, un lucru rămâne stabil: nevoia de a alege produse alimentare de cea mai înaltă calitate.

Indiferent că ne aflăm în ipostaza de client sau de antreprenor, alegerile pe care le facem în ceea ce privește hrana trebuie să îndeplinească un set de criterii de calitate. Dintre acestea, prima impresie pe care ne-o oferă produsul ține de modul în care arată. Dacă activezi în industria HoReCa, cunoașterea standardelor de ambalare pentru produsele alimentare este ceva de interes pentru tine. Când produsele pe care le oferi arată bine și sunt gustoase, ele pot fi cu adevărat o atracție pentru clienții tăi.

Edesia, partenerul tău de încredere

Pasiunea noastră este de a aduce clienților noștri calitate prin ingrediente care conservă bunul gust al naturii. Fie că e vorba de mierea de albine, îndulcitorii cu miere sau gemuri de fructe, ne asigurăm că fiecare detaliu  — de la producerea până la livrarea produsului  — este verificat și testat cu strictețe. În peste 20 de ani de experiență, am învățat să ne adaptăm nevoilor clienților noștri și să le oferim o gamă de produse alimentare căutate și respectate în restaurante, bistro-uri, hoteluri, pensiuni și în serviciile oferite de firmele de catering. Aici poți vedea câteva dintre cele mai iubite produse ale noastre, create special pentru industria HoReCa.

Tipuri de ambalaje pentru produse alimentare

Am testat cantitățile optime pentru produsele pe care le punem la dispoziția clienților noștri. Ne dorim ca ingredientele naturale pe care le folosim să fie conservate eficient și să poată fi ușor de folosit. În acest sens, am selectat următoarele tipuri de ambalaje:

Produse la caserolămierea de albine, îndulcitorii din miere, gemurile de fructe sunt produsele principale care vin ambalate în recipiente de 20 g pentru fiecare produs în parte. Ți le putem livra în funcție de necesitățile afacerii tale și ale fluxului de clienți, în baxuri de diferite dimensiuni și în regim en-gros. Acestea sunt o alegere potrivită pentru tine, în special dacă deții o pensiune sau un hotel cu mic dejun inclus.

Produse la plic – acest tip de ambalare aduce către tine vedeta noastră: mierea de albine, disponibilă în cantități a câte 15 g. O poți achiziționa în varianta din flori de tei, flori de salcâm sau polifloră, în baxuri de la 200 până la 2400 de plicuri. Suntem deschiși să adaptăm oferta pentru nevoile tale, așa că nu ezita să ne contactezi dacă îți dorești să oferi miere de calitate premium clienților tăi. De asemenea, în magazinul nostru găsești și alte produse alimentare ambalate la plic, precum îndulcitorii cu miere „My Honey Moments”, oțetul balsamic și uleiul de măsline extravirgin.

Produse la bidon – la noi găsești miere de albine și îndulcitor din miere premium în recipiente mari de 4500 g. Astfel, bucătarii restaurantului, a pensiunii sau a bistro-ului tău vor găti în voie prăjituri, salate sau alte rețete delicioase. Acest tip de ambalare permite să reumpli vasele speciale pentru miere pe care le folosești la servirea mesei pentru clienții tăi. Depozitate în condiții corespunzătoare, aceste recipiente pot asigura sursa de miere pentru afacerea ta pentru o perioadă îndelungată.

Bine de știut:

Am ales ca în procesul de ambalare să așezăm produsele la plic și la caserolă sunt ambalate în baxuri bine sigilate, astfel încât să stai fără griji pentru procesul de livrare și transport. De asemenea, mierea de albine și îndulcitorii din miere sunt disponibili și în varianta la borcan, flacon sau tavă. Dacă vrei să oferi o experiență personalizată, la Edesia găsești și un produs de casă pe care îl poți servi clienților în clătite, plăcinte sau alte bunătăți din meniu: gemul de gutui și mere. Sună delicios, nu-i așa?

Cum se realizează procesul de ambalare la Edesia?

Pentru a respecta condițiile de calitate și siguranță sanitară, procesul prin care trecem până la finalizarea ambalării este în permanență monitorizat de către echipa noastră. Ambalajele sunt realizate pe linii specializate și autorizate de Direcția Sanitar Veterinară. Dacă ești curios să afli mai multe despre proces, aici găsești mai multe informații.

Ceea ce e, însă, cel mai important de reținut este că procesul nostru de ambalare aduce un avantaj imens pentru imaginea brandului tău HoReCa: orice produs din magazinul nostru poate fi personalizat cu etichetă proprie. Așadar, dacă vrei să aduci un plus de stil și personalitate activității tale, caută-ne și hai să discutăm despre cum putem optimiza etichete sau ambalaje cu logo-ul business-ului tău. Cum ar fi ca plicurile sau caserolele pe care le servești clienților să fie personalizate în culorile și stilul tău?

Consultanță pentru produse alimentare premium din industria HoReCa

Vrei să găsești produse alimentare potrivite pentru afacerea ta și ai nevoie să te consulți cu cineva din domeniu?

Dacă apreciezi bunul gust al naturii și îți dorești să-l oferi mai departe clienților tăi, contactează-ne cu încredere! Ne vom strădui să îți aducem aproape cele mai bune soluții din gama noastră de produse, astfel încât brandul tău să strălucească și clienții tăi să revină, de fiecare dată, cu plăcere.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu principal