Produse naturale pentru industria HoReCa

Cum ți-ar plăcea să fie perceput brandul tău de către clienți? Cauți să-ți asociezi business-ul cu produse naturale de cea mai mare calitate?
Industria HoReCa a fost unul dintre cele mai încercate sectoare din timpul pandemiei. Schimbarea ordonanțelor de urgență, restructurarea spațiilor, regândirea meniurilor și reziliența au fost doar câteva elemente-cheie pe care industria ospitalității a trebuit să le experimenteze din plin.
Conform unui articol din Business Magazin, în 2020 restaurantele au înregistrat pierderi de 80% din cifra de afaceri, comparativ cu anul 2019. De asemenea, în ceea ce privește hotelurile, Curs de Guvernare menționează că anul 2020 a adus pierderi de 31% raportate la anul precedent. Considerând aceste date, ce a făcut ca unele firme din comunitatea HoReCa să reziste și să prospere și altele nu?În timpul stării de urgență, consumatorii au continuat să fie alături de restaurantele, cafenelele sau hotelurile lor preferate pentru ceva care depășește latura de entertainment sau prestarea serviciilor: valoarea pe care brandul a adus-o în viața lor.
Dacă ești un membru activ în industria HoReCa, te felicităm că ai reușit să treci prin marea de provocări a anului 2020. În cele ce urmează, vom desluși suflul nou pe care îl putem aduce împreună prin produse inspirate din bunul gust al naturii.

Produse naturale pentru industria
HoReCa - beneficii

Când vine vorba de business, orice schimbare vine cu o rezistență. Merită să faci o investiție într-o nouă game de produse? Care sunt avantajele privind raportul calitate-preț când vine vorba de o colaborare cu o firmă care comercializează produse naturale? Iată câteva beneficii ale acestora care să te ajute să îți răspunzi la întrebări:

Calitate ridicată a produselor

Utilizarea de produse naturale va aduce un impact pozitiv asupra percepției clienților tăi, indiferent că deții un restaurant, o cabană la munte sau o pensiune în mijlocul orașului. Dacă alegerea implică și utilizarea de ingrediente bio, experiența culinară a clienților tăi va fi recurentă.

Susținerea produselor românești prin industria HoReCa

Industria HoReCa e una dintre cele mai potrivite sectoare de activitate pentru a susține activitatea agricolă a localnicilor din toată țara. Fiecare produs cumpărat îmbunătățește bunăstarea comunităților. În plus, încurajează păstrarea valorilor, a tradițiilor și a obiceiurilor locale și permite utilizarea resurselor naturale printr-o economie circulară.

Oferirea unei experiențe autentice turiștilor

Imaginea pe care o are brandul tău va fi asociată cu degustarea unor produse naturale de calitate ridicată.  Experiența acestora va fi întregită și vizitatorii vor înțelege mai bine care este specificul țării și preocupările oamenilor din zonă, în special dacă aceștia vin din străinătate. În acest fel, turiștii care îți vor vizita restaurantul, cafeneaua sau hotelul vor deveni ambasadorii brandului tău.

Imaginea îmbunătățită a brandului tău

Asocierea afacerii tale cu produse naturale oferă clienților tăi oportunitatea de oferi un plus de valoare vieții lor și a celor din jur. Dacă produsele sunt din categoria premium, imaginea percepută a brandului tău va aduce inevitabil un plus de respect deopotrivă activității tale, dar și clienților.

Care sunt provocările alegerii de produse naturale pentru business-ul tău?

De multe ori, reticența de a colabora cu producătorii din țară vine dintr-o comunicare deficitară. Iată câteva din provocările pe care le poți preîntâmpina atunci când alegi să colaborezi cu un producător sau distribuitor de produse naturale:

Stocajul și expirarea produselor

E important ca atunci când dai comandă de produse naturale să ai în vedere că acestea trebuie prezentate și testate cu clienții tăi, Îți recomandăm ca la început să comanzi cantități mici pentru a nu risca să rămâi cu ele pe stoc. De asemenea, discută cu producătorul și stabiliți o procedură de comun acord pentru produsele care au termen de valabilitate mai mic.

Imaginea brandului produselor naturale

Deși calitatea ingredientelor pentru produsele pe care le dorești pentru afacerea ta e ridicată, aspectul lor lasă de dorit. Pentru a evita această situație, poți face research despre brandul de care aparțin. De asemenea, dacă deja colaborezi cu un producător și ești nemulțumit de ambalaj sau de aspect, îl poți ajuta cu un feedback onest. Colaborarea poate contribui la dezvoltarea business-ului prin păreri constructive și bine argumentate.

Educarea consumatorilor

Există situații în care prețul produselor naturale este mai ridicat decât celelalte produse de pe piață. În astfel de situații, educarea publicului cu privire la beneficiile acestora poate face o mare diferență de percepție. În acest sens, poți realiza o campanie de prezentare a beneficiilor consumului alimentelor sănătoase în colaborare cu producătorul sau distribuitorul de produse naturale.

Calitatea lasă de dorit

Dacă ești nemulțumit de calitatea unui produs natural, încearcă să găsești o alternativă. De preferat ar fi ca noua alegere să fie sustenabilă și sănătoasă pentru afacerea ta și comunitate. În general, nu există produse de neînlocuit. Dacă totuși ai identificat astfel de situații, înseamnă că e o oportunitate nouă de afacere pentru tine!

Produse naturale - o alegere autentică și sustenabilă

Una dintre valorile principale ale companiei noastre este a respecta natura și resursele sale. Grija noastră de a oferi clienților noștri cele mai sigure și de calitate ingrediente este cu atât mai mare cu cât sănătatea este prioritatea noastră numărul 1.

Modul nostru de a contribui este de a aduce un plus de savoare și dulceață în viețile oamenilor. Vizitează magazinul Edesia și alege produsele naturale care ar aduce un plus de valoare și calitate în viața clienților tăi. Poți alege să le testezi mai întâi printr-un coș cu produse diversificate. Dacă te interesează doar produsele pe bază de miere, poți alege aici tipul de miere pe care dorești să-l încerci.

În plus, ne dorim ca ceea ce ajunge să fie livrat clienților tăi să fie autentic și să respecte specificul brandului tău. De aceea, noi te putem ajuta cu personalizarea ambalajelor. Tu vii cu produsul și cu specificațiile dorite, iar noi ne asigurăm că îmbrăcăm așteptările tale în aspectul dorit! În acest articol, găsești toate informațiile referitoare la serviciul nostru de ambalare.

Tu ești pregătit pentru o schimbare în bine?

Ne dorim să colaborăm cu oameni care așteaptă și oferă produse naturale și de calitate în mod autentic pentru clienții lor. Credem că schimbarea perspectivei aduse de anul 2021 ne încurajează să alegem mai conștient ceea ce consumăm. Lecția principală pe care am învățat-o este că reziliența înseamnă întoarcerea la consumul responsabil al resurselor naturale.

Credem în parteneriatele de lungă durată și misiunea noastră principală este de a oferi garanția siguranței alimentare în orice moment.

Creăm valoare împreună!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu principal