Îndulcitorul cu miere, o alternativă dulce și sănătoasă

Începutul de an este întotdeauna un moment oportun de a ne seta obiective. Dacă în plan profesional lucrurile nu depind doar de noi, în plan personal avem libertatea, atât cât se poate, de a ne face planuri după pofta inimii.

Auzim deseori că abordarea unui stil de viață sănătos se regăsește printre obiectivele oamenilor. Însă, la fel de des auzim că acestea nu sunt îndeplinite deoarece e greu să se abțină, în mod special, de la tentațiile dulci.

Noi credem că nu trebuie să-ți înfrânezi poftele, ci trebuie să înlocuiești obiceiurile nesănătoase cu unele care să-ți ofere stare de bine. Ești în căutarea unor alternative sănătoase cu ajutorul cărora să îndulcești ceaiul, cafeaua sau desertul preferat?

Într-un articol anterior ți-am spus despre beneficiile pe care le are mierea de albine. Dar dacă ai nevoie de o variantă mai puțin costisitoare, îndulcitorul cu miere poate fi soluția ideală.

Ce este îndulcitorul cu miere?

Cu toții ne dorim să fim sănătoși și „trași ca prin inel”, însă trebuie să recunoaștem că relația noastră cu zahărul este una aproape indestructibilă. Noroc însă cu îndulcitorii, care ne satisfac nevoia de dulce.

Îndulcitorii, în general, sunt „aditivi alimentari care dau gust dulce alimentelor în care sunt adăugați. Aceștia stimulează receptorii pentru gustul dulce, la fel ca și zahărul însă unii conțin mult mai puține calorii decât acesta”.

Spre deosebire de alte tipuri de îndulcitor, precum zaharina, cel cu miere se încadrează la categoria îndulcitorilor naturali. În cazul produselor de acest fel disponibile la Edesia, acestea au în compoziția lor 45% miere de albine și 55% sirop de glucoză și fructoză.

Datorită conținutului ridicat de produs apicol, îndulcitorul cu miere reunește calitățile mierii și îți oferă un gust aromat.

Îndulcitorul cu miere My honey moments, o alternativă dulce și sănătoasă

Produsele Edesia sunt alcătuite din 100% ingrediente românești și sunt făurite cu multă responsabilitate, astfel încât calitatea să te surprindă.

Îndulcitorii noștri pot fi utilizați pentru îndulcirea lichidelor și produselor fierbinți, precum ceaiul, cafeaua, produse de patiserie și compoturi. Bineînțeles, acestea sunt doar câteva exemple.

Bucătăria nu mai este ce-a fost, astăzi putem vorbi de arta culinară la un alt nivel. Din acest motiv, îndulcitorii naturali cu miere sunt tot mai prezenți în sosurile pentru preparatele din carne. Dacă punctul tău forte este creativitatea, cu siguranță îi vei găsi și alte întrebuințări.

Îndulcitorii Edesia sunt preferați atât în rândul persoanelor fizice, cât și în industria horeca. Astfel, aceștia sunt disponibili în diferite mărimi și recipiente, care să corespundă nevoilor clienților:

Lasă natura să te încânte cu aromele sale parfumate și sănătoase. E mai simplu decât crezi să renunți la obiceiurile nocive, care îți afectează sănătatea și silueta. Descoperă produsele Edesia!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu principal